Novembre 2015

Per fi ha arribat el moment dels ADMINISTRATIUS del CLÍNIC, ara serem nosaltres els que gestionarem les nostres necessitats.

La història d’aquest hospital, ens demostra, malauradament, que els treballadors estan millor representats pel seu propi grup professional. Així ho demostra la elecció dels treballadors en la categoria de metges, diplomats d’infermeria, auxiliars d’infermeria, tècnics i ara nosaltres els administratius. El grans sindicats generalistes no ho han solucionat, i per això tots aquest grups professional no ens sentim ni identificats ni representats per ells.

Els Administratius Clínic, hem presentat una potent candidatura, formada exclusivament per companys de la nostra categoria professional. Els que ocupem els primers llocs de la candidatura, assumint la representació dels Administratius Clínic en el Comitè d’empresa. No estem vinculats a cap partit polític ni depenem de cap seu sindical, el que ens fa completament independents.

Encetem un camí amb moltes ganes de canviar coses, millorar d’altres i amb 2 grans objectius:

1. Retornar el Comitè d’Empresa (CE) als seus treballadors. Volem que el nou CE es distingeixi per la seva transparència, informació i participació. Amb això ja hi estem treballant conjuntament amb SICTESS i SAE.
2. El nostre programa electoral, on toquen punts bàsics: càrregues de treball, mobilitat, SPP, formació, recuperació quantitat € “cedits”.

Els companys administratius de St. Pau, que ja fa 15 anys que tenen el grup d’administratius, ens donen la benvinguda:

Des de L´AESPASP(Associació de l´estament Administratiu de l´Hospital de Sant Pau), volem felicitar als companys/es de l’Hospital Clínic per la recent creació de l’associació d’Administratius Clínics, alhora que animar-vos a participar a les properes eleccions sindicals. En aquest aspecte posem la nostra experiència al vostre servei. Als hospitals, els administratius, som i serem una part molt important dels mateixos!!!!

Companys AESPASP

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s