Carta als Reis Mags

Amb els millors desitjos del nou director general HCB,

Dr. Josep M. Campistol.

 

Barcelona, 5 de gener 2016

Benvolguts Reis Mags,

En primer lloc, bon any nou !!!

Avui és un dia molt especial per a tots nosaltres ple de somnis, il·lusions, desitjos i expectatives. Aprofitant l’avinentesa m’agradaria fer-vos arribar una petició i compartir amb vosaltres els meus somnis per aquest any que acabem de començar i que afrontem amb il·lusió i esperança. Com bé sabeu comencem un nou període pel nostre hospital, estrenem un nou marc jurídic, Consorci Públic Hospital Clínic de Barcelona, tenim un nou Director General, un nou Director Mèdic i moltes ganes de ser millors. Per tot això, m’atreveixo a escriure aquestes línies amb el desig de que intercediu positivament i feu realitat els meus somnis.

Per aquest 2016 us demano el següent (crec que m’he portat prou bé el passat any !!!!):

  • Pau en el món. Que s’aturin tots els conflictes bèl·lics i que la concòrdia, el respecte i el diàleg preveleixi per davant de la violència i les armes.
  • Capacitat de diàleg pels nostres politics. En aquest moment convuls, difícil, inestable i de crisi de valors, que l’entesa, serenor, intel·ligència i capacitat de diàleg del nostres politics i governants ens porti a solucions de consens pel nostre país (Catalunya i Espanya) que no provoquin fractures socials ni politiques entre els ciutadans.
  • Salut per tots plegats.
  • I finalment pel nostre hospital:

o   Seguir sent referència en el món hospitalari en assistència, docència i recerca-innovació, però alhora volem ser referència en humanitat i valors.

o   Que la nostra feina estigui sempre centrada en el malalt, raó de la nostra professió.

o   Que millori el finançament de la sanitat publica en el nostre país per permetre un bon servei al ciutadà i alhora recuperar un xic el nostre poder adquisitiu.

o   Aconseguir millorar la cohesió interna entre tots nosaltres per poder afrontar amb garanties els reptes que tenim en aquest nou any.

Moltíssimes gràcies Reis Mags per la vostra paciència i ajuda, amb el desig de fer realitat tots aquests anhels i somnis. Com sabeu sóc exigent, però  alhora raonable i pacient, i sé que tot pot resultar difícil en aquest nou any, feu si us plau realitat el que considereu més convenient pel bé de la nostra Institució i de tots nosaltres.

Atentament,

Josep M. Campistol

Director General – HCB

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s